2011. január 18., kedd

"Bob Marley" sapka

Még a téli szünetben kötöttem fiamnak egy klasszikus színösszeállítású raszta sapkát, ami hátul jól lelóg, hogy a hajzat beleférjen. Na, nem ezt mutatom meg, mert szerintem túl nagy lett, bár ő nem ért velem egyet, vagy csak nem akar elkeseríteni, vagy nem akarja, hogy lenyúljam a sapkáját és szétszedjem, hogy ki tudja, mikor legyen újra kész...
Amit viszont tényleg bemutatok, az a rövid hajú barátjának készült, hagyományos fazonű, de ugyanolyan színű sapi.
Részben felhasználtam eraniko sapkáját, miután volt egy konkrét igénylés, nekem is volt egy elképzelésem, azért kutakodtam kicsit, és ezeket gyúrtam össze az itt látható eredménnyel.

Lehangoló...





Ilyen idő van ma...


Bár, ha jól meggondolom, képen nem is mutat rosszul...
Szóval, gondolkodjunk pozitívan! Tulajdonképpen szép!

Ja, és ma ráérek blogolgatni! Bár ez azért van, mert nincs munka. Akkor most félig tele van a pohár, vagy félig üres?!? 

Még élek...

Hosszú idő után újra jelentkezem. A kis blogom úgy tűnik, inkább napló lesz saját magamnak. Olvasótáborom egyenlőre nem túl népes, de hát hogyan is lenne, az olvasnivaló is elég szűkös. Afféle alkotói válságban szenvedek egy ideje, több okból is. Főként nem jut időm arra, ami szórakoztat. Másrészt viszont elhatároztam, hogy csak olyan dolgokat teszek itt közzé, amit be is fejeztem! Hát pl. ezt a sapit.
A fonalat Karácsonyra kaptam, és magamnak szántam a tökfödőt, de sajnos rá kellett jönnöm, amit valahol a lelkem mélyén mindig is tudtam, a fejem egyszerűen nem kompatibilis semmilyen sapkával. Szóval lánykámnak adtam. Láthatjátok, neki jól áll!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...