2011. június 17., péntek

Éljen a retró!

Nem tudom, hogy pontosan kinek mikorra datálódik megboldogult lánysága, az enyémben volt ilyen fejezet, ezzel a farmernadrágból lett szoknyával. Jó, nem pont ilyen volt, mert annak egyszínű volt az alja, és hosszabb, de itt figyelembe kellett vennem megrendelőm, azaz leánymagzatom igényeit.

 

Jó kis vidám, nyári hangulatú lett.

 

Hozzávalók:
1 db rossz farmer
paplanhuzat a turiból
fél óra szabadidő.

 

Magamnak is csinálok természetesen, lévén mégiscsak én vagyok az ötletgazda.
Az enyém hosszú lesz, és a paplan másik oldalából, ami apró virágos.
Cuki lesz.
Majd mutatom.

Kellemes hétvégét mindenkinek!


11 megjegyzés:

  1. Nekem olyanom volt (nagyanyám csinálta), hogy egy fehér farmer szára szétbontva és középre betoltva egy háromszög alakú darab elöl, hátul. Így lett belőle szoknya. Hát, azt én nagyon szerettem, igen csinos voltam benne 48 kilósan. Sok évvel és sok kilóval ezelőtt :)
    Ilyenem nem volt, de tényleg jól néz ki. A tiéd is biztosan jópofa lesz. Ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó a mintája, kíváncsi vagyok a másik felére is.
    Mr. és Mrs. meg nemsokára jöhet buliba...

    VálaszTörlés
  3. Látom beindultál, napról napra érkeznek az új ruhadarabok. Mindig csodálkozom, hogy pikk-pakk összedobsz valami klassz dolgot, miközben én itthon évente egyszer állok neki a gombvarrásnak, ha nagyon muszáj. Persze előtte napokig keresem a tűt, meg a cérnát.:)

    VálaszTörlés
  4. Csinos darab! Azt hiszem, ideje lenne megtanulnom rendesen varrni :o)

    VálaszTörlés
  5. Én is gondoltam a középen betoldós módszerre bár őszintén nem tom honnan szedtem az ötletet. De végülis ennél maradtunk. Ja, én vagyok az altest a képekről.

    VálaszTörlés
  6. Igen. Hát RENDESEN nekem is meg kellene tanulnom. Következő életemben mondjuk. Ami a varrást illeti, kizárólag pikk-pakk projekteket vállalok. De olyan szupi lett most a gépem, miután Főnixmadárként feltámadott, hogy csak na! Már csak idő kellene, hol is lehet azt kapni?
    Köszönöm az elismeréseket!
    Ja, és az "Altest" ma ebben hagyta el a házat, ez azt jelenti, hogy publikusnak ítélte a dolgot, nem csak Anyát akarta megnyugtatni:)

    VálaszTörlés
  7. Ezt én is szívesen fölvenném, szét kellene nznem a kihízott farmerek közt, lehet akad olyan amit ilyne formán tudok hasznosítani.Nekem nem volt ilyenem lányként, de tetszik.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...