2011. április 19., kedd

Zongoraszék új ruhája

Annyira el vagyok foglalva mostanában a kerti munkával, meg a tavasz élvezetével, hogy lassan meg kellene változtatnom a címet. Bár, ha úgy vesszük, a kertészkedés is abszolút "handmade".
Nade.
Egy kis apróság azért mégis készült.

Adva volt ez a régi zongoraszék, ami a sarokban, vagy a konyhaasztal alatt tartózkodik, arra az esetre, ha kevés a "rendes" szék.


Kicsit kopott, kicsit festékes, de a miénk



Aztán adva voltak a maradék fonalak.
Arra gondoltam, mennyivel jobb lenne, ha a pótszék nem amolyan hm...jó lesz ez is szék lenne, hanem olyan jaj de cuki, hadd üljek én arra! szék.
Plusz ugye tanulgatok horgolni.
Azért szeretek horgolni, dacára annak, hogy azelőtt egyértelműen kötős voltam, mert a horgolást bármikor le lehet tenni, és bármikor fel lehet venni akár egy percre is, még akár egy sort sem muszáj egyszerre megcsinálni, mert néha szó szerint csak egy percem van!
És lett ez.



Pont úgy csináltam, ahogy egy berett fazonú sapkát kell, szépen körbe szaporítva, majd amikor elég széles volt, akkor fogyasztva, hogy alul bemenjen az ülőke alá.
És akkor ráadtam, és elég csinoska lett.



És van még egy.



Ő lesz majd a lány.

Folyt.köv.





.



5 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett! A „lánynak” horgolhatnál szoknyát is :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lett! :)

    VálaszTörlés
  3. Szép lett, biztos kedvenc lesz!

    VálaszTörlés
  4. Csinos lett. Nehéz elképzelni, hogy sok egy perc alatt elkészül valami, ami ilyen takaros. Főleg azért, mert nekem még egy gomb felvarrása is komoly gondot okoz. De tényleg.

    VálaszTörlés
  5. Köszönet mindenkinek!
    Gondolkodom a szoknyán:)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...