2011. március 11., péntek

TUTIRA TAVASZ VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ezt nézzétek, milyen szép!                                        
És végre tényleg süt a nap, és tényleg melegít is!                 
Úgy megörültem a kis krókuszoknak, merthogy megfeledkeztem róluk. (Szép kis kertész!)
De az úgy volt, hogy még tavalyelőtt ősszel a fű közé dugdostam a hagymákat, gondolván, hogy milyen aranyosak lesznek majd, amikor kibújnak a fű közül. Nos, ez sosem derült ki, mert a fű ugyebár Sanyi kutya birodalma, és azt ugyan nem mondhatom, hogy ott fű sem terem, mert az még csak-csak, de virág az bizonyosan nem. Ezért ősszel kibányásztam a hagymákat, és eldugtam őket egy helyre, a futólonc alá, ahol Sanyi őméltósága nem jár, de ezt már elfelejtettem, és most úgy meglepődtem! De milyen jó ötlet volt!
Viszont most elhatároztam ezeket a képeket nézve, hogy elő fogom venni a régi fényképezőgépemet, valahogy ezzel nem vagyok igazán elégedett. Hétvégén megpróbálom újra.
De azért akkor is gyönyörűek, és akkor is TAVASZ VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                                Szépséges, napsütéses hétvégét mindenkinek! Szombaton grillezünk!
Ui. Más is van úgy vele, hogy valahogy nem lehet normálisan megszerkeszteni a képeket meg a szöveget itt?
Pl. hiába kattintok rá, hogy középen legyen a kép, de nem ott van? Vagy pl. nem is így tördeltem a szöveget?
Na mindegy. Most kizárólag pozitívan kívánok gondolkodni, szóval valamiért így kell kinéznie ennek a kis szösszenetemnek, ahogy most kinéz, nem pedig úgy, ahogy én azt elterveztem.

2 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...