2011. április 4., hétfő

Horgolt kardigán

Megígértem a jó múltkor, hogy megmutatom az elkészült kardigánomat, ha valaki lefényképezi.
Nos... végül mégis én lettem a valaki, ezért bocsánat a háttérért, de itt tudtam csak a fényképezőgépet lerakni. Szóval nekiálltam az udvaron egyedül pózolgatni... Eléggé aggódtam, hogy ha arra jár valaki, akkor azt gondolja, szegény nő, nincs ki mind a négy kereke...Jó, jó az a kardigán, de mit billeg benne magában? Szóval ezért a gondterhelt ábrázat.
(ha pedig most látnátok, amikor látom a fotókon magam! Valahogy a tükröm sokkal jobb. A fejemben élő kép pedig méginkább. De sajna ez az objektív.)


A kardigán egyébiránt Pittsburgh félgyapjú fonalból készült, eredetileg pulóvert kezdtem belőle, sima kötéssel, az elejében csavart mintával. Kevés lett a fonal, utólag vettem még hozzá, és megkötve valami brutálisan más színárnyalatú volt az új. Le is bontottam és félretettem, majd késóbb érett meg bennem a gondolat, hogy tavaszra kellene egy olyan kabátnélküli időre való kardigán. El is készült, mire eljött a kabátnélküli idő. Így nem látszik a színeltérés. Viszont még nem tudom, hogyan záródjon. Ez egyenlőre nyitott kérdés, hehe.
Szóval, hogy gomb, vagy kötő, vagy öv?
Még nem tudom.
Javaslatot szívesen fogadok.
Addig is, ma felvettem így.
Kellemes viselet.

7 megjegyzés:

  1. Nem tudom, mi van velem (tán örexem, vagy mi :), de egyre jobban tetszenek a horgolt dolgok, a te kardigánod is! Jól sikerültek a képek is, de nem értek egyet veled abban, hogy egy fénykép objektív lenne. A legfontosabb a bennünk élő kép, azt sugározzuk a külvilágnak is. Én a gombra szavazok, mindenképpen!

    VálaszTörlés
  2. Csatlakozom az előttem szólóhoz abban,hogy ami belül "vagy",az vagy a külvilág felé is.Egyébként én az övre teszem le a voksom.

    VálaszTörlés
  3. Lányok, igazán köszönöm a kedves szavakat, és igazatok van, ezennel befejezem a nyavalygást. Jelentem, 41 éves vagyok, büszke vagyok rá, és minden erőmmel igyekszem sugározni azt a fiatal lányt, aki valahol legbelül él.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon helyes :),csak így tovább!

    VálaszTörlés
  5. Teccccik s kardigán,én a megkötőre szavazok.

    VálaszTörlés
  6. Szépséges lett, és plusz egy szavazat az övre!

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm!
    Egyébként azóta is hordom, csak így. Nagyon roszz vagyok, és sajnos sok mindent nem fejezek be.:(
    Persze, mivel magam készítettem, mondhatom hogy direkt így van kész.
    Ne áruljatok be, jó?

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...