2012. október 4., csütörtök

Új cím

Otthon Művek
Ez az új címem. Mert jelenleg itt dolgozom. Fizetés nélkül, persze. Így tehát ennek hamarosan meg kell változnia, de ez a cím tetszik nekem, szóval valószínűleg megtartom. Egyébként is, bemutatni való kézimunka nem mindig akad, időről-időre eddig is traktáltalak benneteket egyebekkel is, kert, konyha, vagy egyéb témákban. Sokszor volt viszont olyan, hogy eszembe jutott valami, de aztán csak legyintettem, mégsem raktam fel, mondván, ez mégiscsak egy kézimunkás blognak indult valaha... Ezután legalább nem lehet senkinek az az érzése, hogy "hogy kerül a csizma az asztalra?"
Szeretettel várom továbbra is minden kedves blogszomszédasszonyomat, a rendszeres, az idetévedő, a leendő és a zugolvasókat is!
Gyertek, nézelődjetek! Szeretem és várom a kommentjeiteket!
Ha az új kinézetemhez is hozzászóltok, örömmel veszem!

 Ő itt a kúszó jázminom a kertben.
 Sajnálatos módon illata nincs, és kapaszkodni sem tud, kötözni kell, de gyönyörűségesen virágzik még mindig.

Csodásak a fények. Az ilyen őszt még szeretem!



 

11 megjegyzés:

  1. Húú, ilyent én is kaptam, de még mindig cserépben senyved, mert nem mertem kiültetni. Állítólag télálló, de nem bízom az infóban. A Tiéd több éves példánynak tűnik. Hol tartod?

    VálaszTörlés
  2. Nem ad okot vidámságra a névváltoztatás oka, és drukkolok, hogy megváltozzon a helyzet. A csizmákat nyugodtan teheted az asztalra, hiszen úgy ismerünk meg jobban, én legalábbis szerettem, hogy nem csak kézimunka volt, hanem pl. időnként a Sanyi is szóhoz jutott.
    A kinézethez: kicsit puritán nekem, a fejléc tetszik, a képed pedig jobb a facebookon. Ha már így kérdezted. :))
    A jázminod gyönyörű, de elég lusta lehet, ha nem kapaszkodik. Valószínűleg nem eléggé motivált. :)

    VálaszTörlés
  3. Paat: Két példány vettem az IDÉN tavasszal! Az egyiket kiültettem, őt láthatod a képeken. A másikat cserépben hagytam, nincs is rajta mit bemutatni, ahogy mondod, csak senyved... Tehát lesz ami lesz alapon most azt is kiültettem, bízom benne, hogy valóban télálló, majd kiderül:)
    GumiPók: Köszi.
    Az a tervem, hogy még több csizma lesz, bár így már nem is annyira csizma...:)
    Igazad van a puritánsággal, gondolatban egy kicsit más volt, még dolgozom rajta...
    A képről... a facebook, az ugye face-book. Itt jobban a fejem belsejét szeretném hangsúlyozni, mint a külsejét:)
    Végezetül: próbáltam én motiválni, de hasztalan. Ezért kellett kényszerítő intézkedést foganatosítani:)

    VálaszTörlés
  4. A blogod címe nagyon találó, bár nekem az eredeti is tetszett. Szerintem írj nyugodtan olyasmikről is, mint eddig, érdekesek voltak, még ha nem késztettek mindig kommentelésre is. Egyébként egy kicsit én is változtattam a blogcímemen...

    VálaszTörlés
  5. Hát elég nehéz lehet most neked (tapasztalatból tudom), de fel a fejjel, és használd ki az időt! Foglalkozz most azzal, amire eddig nem jutott sok belőle :) Sanyi pedig biztosan boldog lesz, ha többet vagy vele...
    A dizájnról pedig annyit, hogy tényleg kicsit puritán, próbáld ki, hogyan mutatna, ha kétoldalt sötétebb vagy világosabb sáv van. Ez egyszerű és mégis megmozgatja egy kicsit a felületet. A profilképed viszont tetszik :)

    VálaszTörlés
  6. Az egyik csizmádból lett a legfinomabb paradicsomszósz, amit kóstoltam, úgyhogy nagyon is csizmapárti vagyok, mert a kézimunkához nem értek:)
    Drukkolok, hogy hamar találj legalább olyan jót, mint volt, és hogy ki tudd élvezni a kényszerszünetet, belőled kinézem. (Azt hiszem, én nem tudnám.)

    VálaszTörlés
  7. Köszi! Igyekszem élvezni! Furcsa dolog egyébként az idő... Mikor több van belőle, kipereg az ember kezei közül... Annyira tudtam mindig, hogy mit csinálnék ha tehetném, most meg sokszor csak téblábolok... Meg az is hozzátartozik, hogy ha már itthon vagyok, akkor főzök, és ez, meg a járulékos dolgok, úgymint bevásárlás, mosogatás, takarítás, már agyon is ütötték a fölös időt... Na meg hát lógok itt a neten:)))

    VálaszTörlés
  8. Szép az új "ruhád.."De a képek igazi profi képek... Nekem nagyon tetszik... A virágod gyönyörű..Szép hévégét!

    VálaszTörlés
  9. Még egy mondat... Nekem tetszett hogy "Adél" is benne volt...

    VálaszTörlés
  10. Mint elő-előbukkanó zugolvasód, örömmel veszem, ha sokféle Nálad a téma. :) Most például meg kell dicsérnem a kúszó jázminodat! Az otthoni kényszerszabadságban nekem is volt részem, meglepően megterhelő volt. Órarendet készítettem végül, az segített. Drukkolok, hogy rendeződjenek a dolgaid! Tetszik a blog új ruhája, egyetlen észrevétel: több Sanyi benne még jobb lenne!
    Brigi

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...