2012. január 16., hétfő

Bandana cowl

Ez most egy teljesen szabályos bejegyzés lesz, úgy ám!




Fonal: Barka Mosó Masa házilag festve. Így.
Tű: 5 és feles körkötűtű
 Minta: innen







Megjegyzés: A mintánál oda van linkelve a rövidített sorok tudománya, na ez nekem ezzel az angolszász módszerrel, amikor a fonal a jobb kézen van,  kicsit extrém, úgyhogy ezt Barkáéktól tanultam meg inkább.

10 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett! A sapka méltó párja. Ez a minta nincs meg magyarul valahol? Vagy bármilyen nagyon egyszerű 3szögletű kendő minta? Még sosem kötöttem, szerinted mivel kezdjem a sort?

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik az orrmelegítőd. De szívből kívánom neked, hogy idén már ne sokat kelljen használnod. A szín pedig még mindig a kedvencem.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, Lányok!
    Meli, a jókívánságot külön köszi, bár a próféta szólna belőled! Ma olyan hideg van, hogy még! A fonal maradékából pedig van már egy fél kesztyűm, ha megpárosodik, akkor mutatom!
    Csilla, sajna nem tudok róla, én is az angolból csináltam, az egyedüli nehézség nekem a rövidített sor volt, azt még ezelőtt soha nem próbáltam. Maga a leírás egyébként nem bonyolult, le tudnám fordítani, de azt hiszem, hogy arra illik engedélyt kérni, ha lesz időm, szívesen megpróbálom.
    Ez tul.képp egy cső, csak az eleje csúcsos, ott van ez a játék a rövidített sorokkal. Ha viszont kendőben gondolkodsz, akkor mondjuk baktus címszóval biztosan találsz magyar leírást.

    VálaszTörlés
  4. De.. ötletes!
    Nem láttam még hasonlót sem, de nagyon összeillik a sapkával.
    Sok hasonló szép munkát az idei esztendőre:)

    VálaszTörlés
  5. Tetszik :) Praktikus és egyszerű, ahogy az lenni illik egy ilyen helyre kis darabnak :) És köszi, hogy belinkelted a rövidített soros leckét, mostanában keresgéltem, de nem emlékeztem rá, hogy hol is láttam...

    VálaszTörlés
  6. Igazán kedvet kaptam az elkészítéshez, és előbb vagy utóbb nekilátok! A barkás leckét meg majd megnézem. További jó kötögetést Neked(nekünk, az olvasóidnak meg ilyen szépségeket és jó ötleteket)!

    VálaszTörlés
  7. Hű, de jó!
    Nagyon csinos, és nagyon ötletes. Szerintem elkészítem a gyerekeknek én is.

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm Nektek is!
    Florentine, Neked még egyszer az ötletet is!
    Mellesleg a sapkát már hordom egy ideje, de különösképp nem figyelt fel rá senki, már úgy értem a gyakorlatban, mert itt sokan megdícsértétek:)
    Na de most így szettben már nagyon is szemet szúr!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...