2011. május 27., péntek

Az hogy van

már megint, óh nagy Bloggeristen, hogy nem tudok kommentelni még a saját blogomba se? Mert mindig a bejelentkezéshez irányítasz, amikor tökre be vagyok jelentkezve? És ha hatezerszer jelentkezem be, akkor is Névtelenként jelenek meg, és noha én engedélyeztem a Névtelenek beírását is, még így sem megy be a megjegyzés, mert újra be kell jelentkeznem, persze hiába?!?!?!?!

Egyébiránt csak szerettem volna közölni, hogy finom a szörpike, és hogy tudjátok még mi a jó a nyári zivatarban? Csattogva rohanni a szakadó langyos esőben, aztán tető alá érve jót nevetni magunkon. Persze ennél a mutatványnál célszerű ha az ember fiatal és ázottan is jól mutat, de nem feltétel. Nekem sincs megtiltva.

Na, ha már itt vagyok megmutatom, hogy voltam turiban, és beszereztem néhány ruhadarabot, eredeti rendeltetésétől függetlenül, kimondottan szétszedési célzattal, jövendő reménybeli patchwork ágytakaróm alapjait lerakandó.



Merthogy kockás, csíkos, és virágos darabokból vizionálom a takarómat.:)
Határidő: ajóistentudja... talán télen...

Kívánok szép hétvégét mindenkinek!
(Szombaton zápor, zivatar várható, vasárnap cseresznyeszüret. Nyami.)

4 megjegyzés:

  1. A bloggerrel én is így vagyok. A helyzet "fokozódik", nemhogy javulna. Bepötyögöm ma már úgy tizedjére, hogy ki vagyok (kivagyok tőle teljesen), aztán reménykedem, hogy beveszi a rendszer a hozzászólást. Másnál működik így, magamnál még így sem.
    Jöjjön az a zivatar. Már várják a szomjas növények.

    VálaszTörlés
  2. Kíváncsian várom a foltos takaródat!

    VálaszTörlés
  3. biztos szép lesz. milyen blokkokat választottál?

    VálaszTörlés
  4. No-no, kicsit előreszaladtatok, de nem baj, legalább majd hajt a tudat, hogy kíváncsi seregek várják a produktumot:) Komolyra fordítva: még kevés ez az anyag, kellenek még virágosak, lehetőleg rózsás, csak tudjátok hogy van az, amit keresünk az soha nincs. Szóval még az anyaggyűjtés fázisában leledzem, amúgy meg mostanában lefoglalnak a szabadtéri játékok, úgymint kert, szörp, befőtt stb...

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...