2011. május 25., szerda

Megvagyok!

Nem tudom, feltűnt-e, hogy elvesztem.
Egy pár napig csak simán nem volt időm bloggerkedni.
Aztán meg tényleg elvesztem valahol a virtuáltérben. Nem tudtam bejelentkezni, nem tudtam kommentelni, egyáltalán semmit. Olyan érzésem volt, hogy a blogger bojkottál engem vagy mi. Aztá n éles elmémmel átláttam, hogy a jelenségnek köze lehet ahhoz, hogy megpróbáltam kibővíteni magam g-mail címmel és egyebekkel, de valahogy itt minden mindennel összefügg, a nagy tesó mindent lát, és én elvesztem a gugli fiókok és profilok erdejében. Kitöröltem hát mindent, csak a legeslegelső cuccot hagytam meg, amivel létrehoztam ezt a kis blogomat, és mit ad Isten, megkerültem!!!
 Most majd ahogy időm engedi, megpróbálom behozni a lemaradásaimat, beszámolok az ügyeimről, és hozzászólok mindenki ügyeihez.
 Addig is szeretettel üdvözlök mindenkit, nyilvános és rendszeres olvasóimat, a hozzászólókat, a nem nyilvános és nem rendszeres olvasóimat és a hozzá nem szólókat egyaránt!
Szép napot mindenkinek!

5 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy meglettél. :)

    VálaszTörlés
  2. Másnál is olvastam, hogy gondot okoz akár a saját blogjába való belépés, akár másoknál a kommentelés, gyanúsan ludas lehet a múltkori bloggerszünet. Jó, hogy itt vagy, várom a beszámolókat. Apropó, mi újság a bicóval? Megkerült?

    VálaszTörlés
  3. Szia, nálam sem működött a napokban a blog rendesen... Hogy állsz a poncsóhoz való fonal kiválasztásával?

    VálaszTörlés
  4. Na, úgy tűnik végre be tudok írni legalább a saját ellenőrzőmbe. Ez viszont nem az én gépem, úgyhogy képes beszámoló ma már nem lesz, kicsit most kommentelgetni fogok, aztán szűröm le a bodzaszörpöt!
    Jó érzés, hogy hiányoztam, Ti is nekem!
    Bringára keresztet vetettem, használom a lányomét.
    Annás, valami könnyű nyáresti darabbal kellene kezdenem, majd kereslek, köszi.

    VálaszTörlés
  5. Nekem is voltak gondjaim a bloggerrel. Csak nem volt időm foglalkozni a dolgokkal, így mérgelődni se nagyon. Annyira futotta nálam, hogy fene vigye megint nem megy na majd legközelebb.
    Sokszor azon vagyok, hogy hagyom az egész virtuális világot, kezdve az iwiw-vel, végezve a bloggerrel, de aztán mégsem. Ez a "nagy tesó" túl sok mindent lát, de az egy dolog, de még dönt is helyettünk és ez nagyon nem tetszik nekem.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...