2011. május 26., csütörtök

Zivatar

Most, hogy elvonultak végre fejünk felől a bloggerbajok sötét felhői (csak el ne kiabáljam!), foglalkozzunk a Földi időjárással. Jólesően állapíthatjuk meg, hogy nyakunkon a nyár! Mert ilyen igazi nagyszabású zivatar csak nyáron tud lenni!


Ebből kifolyólag én kimondottan élveztem! Ültem a teraszon, és lestem a villámokat! Mi több, vadásztam rájuk! Na persze természetükből adódóan egy kicsit sem törődtek azzal, hogy én mennyire szeretném megörökíteni őket,  és bár kb. egy óra leforgása alatt legalább százszor villámlott, csak néhányat sikerült elcsípni. De néhányat sikerült elcsípni!



Gyönyörű volt. Én szeretem a nyári viharokat. Olyan fenséges! És olyan jószagú! Ugye ez normális dolog?

3 megjegyzés:

  1. Ó ezek a villámok! (és képek!)
    Hogy normális vagy nem normális, azt nem tudom, de PONTOSAN így vagyok vele én is. Vihar előtt olyan mintha egy szekérnyi ember ülne a nyakaom, s ahogy kitör a vihar és elkezd villámlani, esni meg a szél is fúj olyan mintha mindenki leszállna a nyakamról és felszabadulok s az olyan jó!

    VálaszTörlés
  2. Hát én nagyon tudok félni a zivatartól. Persze élvezem a szelét, az illatát, a felfrissülést, a porszagot, de közben rezgek, mint a nyárfalevél.
    Ja, és megspórolom azt az időt, amit locsolással kellene tölteni. Meg a vizet. :)

    VálaszTörlés
  3. Én is kint szoktam állni (a teraszon, fedett helyen) a viharban és csak bámulom a villámokat. Eddig csak egyszer sikerült lefényképeznem egyet, az se lett valami jó kép, de sebaj :) Nagyon szeretem a nyári viharokat!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...